Големи успехи за Фрея - победител на породата в Асеновград!


   4 май 2017 г.   

На 23.04.2017 г. в Асеновград се проведе международна изложба на кучета, на която имахме страхотно представяне и както е приказката "отвяхме конкуренцията"! Фрея, която е дъщеря на нашият Вук участваше в клас млади, където спечели надпреварата за първото място и стана най-добро младо куче в породата, а след това на сравнението с другите участващи хъскита стана и победител на породата ( Best of Breed )! Това е първият сериозен успех за Фрея, от клас млади! Тя не спря до тук, а на конкурса за най-добро младо куче на изложбата между всички породи, тя зае второто място спечелвайки титлата Junior R.Best in Show!!!
На същата изложба беше представена и една изгряваща звездичка, също дъщеря на Вук - Сиба ( Sindarin's Born to Be My Baby ) Тя направи зашеметяващ дебют, като стана най-добро бебе в породата и след това грабна и купата за най-красиво бебе на цялата изложба ( Baby Best In Show ) от всички породи в тази възрастова категория!!!
Очаквайте скоро снимки от изложбата и нови снимки в галерията на нашата красавица Фрея (Frisky Freya Cattleya of JulyVell)