Невероятни успехи за нашите хъскита!


  27 юни 2020 г.   

Невероятни успехи! Страхотни резултати на нашите хъскита на международната изложба в Асеновград на 21.06.2020! Нашият невероятен отбор от победители беше:

Нашето момче Вук – CH. Braveheart Vuk Speigas,  който участва за първи път в клас ветерани  и в същност се оказа нашия най-голям герой на деня! Той стана Най-добър ветеран, а след това и победител на породата / Best of Breed/ и невероятно ни зарадва като стана победител и на породната група! /Best of Group/, също така той спечели бест ин шоуто при ветераните - Veteran BIS, а на финала на изложбата стана второто най-добро куче на изложбата спечелвайки титлата - Res. BEST IN SHOW! С това той изпълни и изискванията на Ветеран Шампион на България!  Гордеем се с него!

Нашето момиче Нала – CH.Magnificent Nala of True by Heart Siberians спечели титлите при женските кучета - CAC, CACIB и BOS! Тя стана Гранд Шампион на България и изпълни условията за Международен Шампион по красота, с което за пореден път ни даде повод за голяма гордост!

Нашето младо момче Топи – CH.Chudni Medvezhonok Absolutely On Top за първи път участваше в класовете при възрастните кучета, той участва на поредица от три изложби и спечели титлите - 3 CAC и 3 CACIB от трите изложби! Той стана Шампион на България и разбира се той е нашата гордост!

Участвахме и в конкурсите на изложбата и спечелихме второ място в конкурса за най-добра двойка с Топи и Нала!

В конкурса за развъдна група спечелихме първото място!

Това са много щастливи мигове и невероятни успехи за нас! Благодарим на всички, които дадоха своя принос за това и на всички, които ни подкрепяха!