Успешна изложба за нашия отбор от хъскита в Първомай!


   7 октомври 2020 г.   

На 03 октомври 2020 г., участвахме с четири наши хъскита на националната киноложка изложба в Първомай! 
За пореден път тази година нашите кучета постигнаха много високи резултати.
Нашето момче Вук ( Braveheart Vuk Speigas) стана победител на породата (BOB), а след това стана и победител на породната група (BOG)! Той беше нашата звезда - на финалния конкурс за най-добро куче на изложбата - Best In Show, той беше класиран на трето място от всички победители! Това разбира се ни донесе много разост и невероятни емоции! С тези свои резултати, той стана и национален шампион по работа. 
Нала, която е негова дъщеря (Magnificent Nala of True by Heart Siberians) отлично представяне и стана най-добрата женска в породата (BOS) следвана от Прити (Tangorata Keep On Dreaming), която за тази изложба не бе в най-добрата си форма с козината. Нала стана Балкански Шампион, а Прити - национален шампион по работа.
На края, но разбира се не на последно място, много ни зарадва и нашето ново момиче Саша (Sasha of Siberian Lady), която дебютира за първи път на киноложка изложба. Та стана най-красиво подрастващо куче в породата, а на финалния конкурс за най-добро подрастващо куче от всички породи, тя зае третото място на стълбичката! (Puppy BIS -III)
Разбира се участвахме и в другите традиционни конкурси, където представянето ни беше на ниво!
Вук и Нла спечелиха конкурса за най-добра двойка кучета, а заедно със Саша станаха втори в конкурса за най-добра развъдна група.
Благодарим от сърце на организаторите на тази прекрасна изложба, които се бяха погрижили всичко да бъде на ниво! Благодарим на нашите приятели, които ни подкрепяха, конкурираха и допринесоха за чудесната атмосфера! Благодарим на екипа от съдии, които оцениха достойнствата и качествата на нашите кучета и ги класирата в челните места! Благодарим на GK Grooming, които се бяха погрижили за възможно най-добрия груминг на нашите кучета! Благодарим на всички, които организираха, участваха и споделиха този празник с нас!