Успехи на нашите хъскита в Унгария!


  24 юли 2019 г.   

На 12 и 14 Юли 2019 г., посетихме две международни изложби в Шарвар - Унгария. Нашият отбор от три хъскита се представи повече от отлично. Ето и резултатите:
CH.Magnificent Nala of True By Heart Siberians - нашата изгряваща звезда Нала, спечели  2 CAC, R.CACIB, CACIB и BOS. Въпреки, че не беше в най-добрата си форма и беше започнала да сменя козина, тя успя да пребори конкуренцията от женски хъскита първия ден, с което много ни зарадва. 
Нашето момче Вук - BIS/BISS/Int.Multi CH.Braveheart Vuk Speigas SD беше свалил цялата си зимна козина и заради това остана недооценен първия ден. Но на втората изложба беше съден от съдия специалист, който много го хареса и дори и в тази кондиция му присъди титлите CAC и R.CACIB.
Нашата черна перла Прити - CH.Tangotara Keep On Dreaming SD,  и двата дни получи CAC в своя клас, а ние не бихме  и мечтали за повече, тъй като и тя беше без козина. Обикновено не показваме на изложби нашите кучета, когато не са в добра кондиция с козината, нo този път направихме изключение, тъй като се бяхме записали много преди датите на изложбите и решихме все пак да опитаме късмета си. Разбира се много сме доволни от това тяхно представяне, защото те получиха титли, с които вярваме, че скоро ще използваме, за да станат шампиони на Унгария.